Hvis jeg alene kommer med 2 ord: svømning efterskole – hvorhenne ska’ jeg så dreje min opmærksomhed?

Det har for evigt været et stort ønske for mig at bruge et år på efter skole!! Rigtig mange mænd og kvinder ytrer sig helt igennem varmt om det… De argumenterer alle sammen for, at det er ret så livs bekræftende at gå på efterskole. ”Man lærer virkelig meget om sig selv”, argumenterer de for! Så af den grund har jeg besluttet mig for, at nu hvor det er mange år for sent for mig, så vil jeg forsøge at ”tvinge” min mellemste datter på efterskole. Vi er derfor begyndt at undersøge, hvad diverse efterskoler ka’ tilbyde os!! & dét er helt vildt forskelligt – disse skoler tilbyder efterskole golf, efterskole ridning, så er der en håndboldefterskole, eller også ka man kom på en ridning efterskole eller en svømning efterskole! Der er bare SÅ enormt mange muligheder – vi er begge ekstrem overvældede! Mit barn går allerede til håndbold, & har spillet i mange år, så af den grund ville en håndboldefterskole være et helt igennem oplagt valg… Yderligere har mit lille afkom også, som yngre gået til ridning, så derfor ville det ligeledes være ekstremt oplagt at vælge en ridning efterskole, hvor de tilbyder efterskole ridning!

Dog siger man jo osse, at det er klogt at prøve nye og ukendte ting i løbet af livet!! Så vi tænker på at opstøve en skole, hvor de offererer eventyrlig undervisning i efterskole golf eller en svømning efterskole!! Det er begge sportsgrene, og hun ka bestemt godt lide at røre sig! Så der er ikke tvivl om, at hun skal på en sportsefterskole!! Så sagen drejer sig om, om vi ska træffe beslutning om efterskole golf eller om hun kommer til at bli rigtig meget gladere for en svømning efterskole?? Jeg ka self ik’ be om jeres råd! Det er self hendes valg, og udelukkende hendes afgørelse… & jeg vil virkelig også lige for en sikkerheds skyld klargøre, at hun self også gerne VIL på efter skole – det er ik’ noget, jeg sådan for alvor har ”tvunget” hende til.