Hvor mange ældre mennesker, der har fået konstateret tinnitus bliver hjulpet af et designer høreapparat…?

Det er ik en dans på roser at skulle kæmpe mod en kronisk lidelse, dét ka’ JEG absolut skrive under på!! Jeg har familie-lægens troværdige ord på, at jeg i et roligt tempo har udviklet tinnitus… Jeg har i lang tid haft en kontinuerlig susen for ørene… Med tiden udviklede denne susen sig til at være en konstant lyd i stedet for. & der blev jeg for allerførste gang fantastisk meget bange!! For jeg havde fået fortalt nogen sande historier om, hvor afsindig meget de fleste mennesker med tinnitus kæmper med smerterne. Jeg havde fået fortalt, at folk m tinnitus i starten blev næsten skrupskøre…! & jeg ka’ helt bestemt nik genkendede til denne truende følelse… Til at starte med var jeg ligeledes virkelig tæt på at blive syg i hovedet!! Men trods alt må jeg dog sige, at det med tiden blev ovenud meget bedre. Nu ka’ jeg leve et ret normalt liv selvom jeg har min tinnitus… Jeg forestiller mig, at det egentlig skyldes, at, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus. Dét betyder jo ikke, at jeg ikke bemærker min tinnitus, men dét betyder derimod, at min tinnitus ik længere er det komplet altoverskyggende i mit liv.

Jeg har hørt fra min moster, at et høreapparat » http://hearing.siemens.com/no/no/products/hearing-products.html, i mange tilfælde kan hjælpe mænd og kvinder som lider af tinnitus…! Det blev naturligvis pointeret, at det ej er samtlige msk. m. tinnitus, som oplever nogen fremgang ved at få et høreapparat… Men i mange tilfælde ka et høreapparat afhjælpe de forskellige gener, som tinnitus giver. Jeg har af den grund truffet den beslutning at afprøve et af de her designer høreapparater på min egen krop!! Jeg har af den årsag taget kontakt til en specialforretning, som eksperter indenfor høreapparater, udviklet til folk der lider af tinnitus..! Jeg er ekstremt spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig kan forbedre mine gener…! Jeg har også konsulteret behandlere, som står udenfor sundhedsvæsnet, for at blive klogere på, om de ku hjælpe mig, men beklageligvis uden de store forandringer. Så jeg sætter virkelig min lid til, at et høreapparat ka’ hjælpe på mine gener! For jeg er ved at løbe tør for gode ideer…