Hvordan i alverden kan det være at andre forældre ikk har anbefalet trampoliner – vores nyerhvervede trampolin er absolut utrolig

Jeg & børnene har erhvervet et styks trampolin og siden vi monterede den, har mine børn faktisk ik været til at få indendøre. How come at min bror har insisteret på trampoliner - www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, noget før. Efter ungernes nye trampolin nyder jeg hvor stille her er inden for. Haha.

Jeg og mine forældre indkøbte trampolin da langsomme mig har været et par gange ud til legeaftaler ved bedstevenner, der har trampoliner. Hos ungernes kammerater bemærkede jeg, hvordan såvel knægten som tøsen ganske enkelt er begejstrede for at lege i trampolin. Derfor skulle vi ud og skaffe børnene deres egen trampolin for pengene fra jul. Jeg kan kun rekommandere trampoliner. Trampoliner er selvfølgelig ik det kønneste at opsætte ved flagstangen, men ungerne er begejstrede.

Gradvist er Mathe og Agnes meget store og de sætter selv deres lege i gang uden hjælp. Sidste søndag var de stået op selv, havde fundet et par kiks og derefter ellers feset ud i haven til den elskede trampolin. Har jer læsere også trampoliner til jeres unger? Hvis ikke så kan jeg kun rekommandere at investere i sådan en trampolin.