Hvorfor er den danske kultur sådan, at alle og enhver nu besidder en af de der såkaldte espresso maskiner?

Om ik længe er det min 25-års fødselsdag, & børn, og min ægtefælle vil gerne bede om en ønskeseddel, som de finder brugbar under gave-indkøb! At lave en ønskeseddel synes jeg i grunden nogle gange kan være fantastisk omstændigt. Det er ik hver gang, at min fantasi rækker. Og det er jo egentlig ikke sådan det skal være, af den grund, at det sikkert er et symptom på, at den vestlige befolkning lever i en tilværelse, hvor luksus ik er knapt. Såfremt vi synes vi mangler noget, køber vi det uden videre, hvilket har den konsekvens, at der ikke er nogen ønsker tilbage til, når nære familiemedlemmer ønsker at få en ønskeseddel. Men akkurat i år er jeg alligevel ikke i tvivl om mit ønske; en espressomaskine {www.stildesign.dk/produkter/?cid=44}! Jeg har igennem lang tid haft fantaseret om espressomaskiner. På en espresso maskine {www.stildesign.dk/espresso-maskine} alle personer hjemme lave drikke, der smager uovertruffent. Og det er formidabelt at kunne invitere bekendtskabskredsen på kaffe brygget på en espressomaskine. Af den grund er tiden inde til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af alle perleveninderne. I ekstrem lang tid har jeg opdaget, hvor eftertragtede espresso maskiner er blevet. Alle og enhver besidder nu en espresso maskine. Og den idé forfølger jeg nu også.

Men det er absolut alene den skønneste del, der er overstået, jeg er slet ikke klar over, hvilken espressomaskine, som er værd at købe! Jeg krydser fingre for, at I underskønne læsere vil hjælpe mig med at beslutte dét. Jeg syntes at markedet for espressomaskiner er så stort, at du ikke drømmer om det. & jeg kan slet ik finde rundt i den jungle. Jeg har den overbevisning, at espresso maskiner udbydes til overdrevent mange forskellige prisklasser, og jeg er ikke klar over, hvor stor indvirkning prisen har på kvaliteten? Så det vil jeg bestemt gerne have hjælp til at begribe. Den fantastisk store indsats efter den formfuldendte espressomaskine er bestemt mit livs omdrejningspunkt! Jeg er blevet fantastisk opslugt af espresso maskine jagten, & tjekker hver time reklamerne efter espressomaskiner. Men jeg synes nu stadig, at det er meget vanskeligt at danne sig et egentligt overblik, så kontakt mig endelig, hvis nogen har kloge tips om indkøb af en espressomaskine!