Hvorfor forholder det sig sådan, at alle og enhver nu besidder en af de der hippe espresso maskiner?

Om ikke længe er det juleaften, & alle mine tidligere kollegaer ønsker sig en ønskeseddel, som de synes er formidabel at have under gave-indkøb! At nedfælde en ønskeseddel mener jeg i grunden nogen gange kan være en lille smule vanskeligt. Det er ej hver gang, at det er muligt at komme på nogen ønsker. Og det er jo egentlig hårrejsende, fordi dét er et udtryk for, at den vestlige befolkning lever i en verden af overflod. Når vi føler, at vi mangler noget, køber vi det helt uden tøven, hvilket får den betydning, at der er ingen ønsker efterladt til, når folk spørger efter en ønskeliste. Men i dette tilfælde er jeg imidlertid kommet på noget; en espressomaskine! Jeg har i længere tid haft lyst til at købe espressomaskiner. På en espresso maskine kan vi derhjemme fremstille kaffe, som smager som på en fortovscafe. Og det er skønt at være i stand til at invitere vennetruppen på kaffe lavet på en espressomaskine. Derfor er tiden inde til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af alle perleveninderne. I lang tid har jeg opdaget, hvor efterspurgte espresso maskiner er blevet. Mange er nu den lykkelige ejer af en espresso maskine. Og dén kultur har jeg taget til mig!

Men det er bestemt udelukkende den skønneste del, der er overstået, jeg er stadig ik vidende om, hvilken espressomaskine, som er værd at købe! Jeg håber, at I eventyrlige bloggere brænder for at hjælpe mig med at beslutte dét. Jeg siger Jer – industrien for espressomaskiner er koloenormt. Og jeg kan bare ikke finde rundt i den jungle. Jeg har den holdning, at espresso maskiner kan fås i virkelig mange forskellige priser, og jeg ved slet slet ikke, samspillet mellem prisklasse & espresso maskinens kvalitet? Så det vil jeg ovenud gerne modtage hjælp til at få styr på. Den ovenud store jagt efter den lækreste espressomaskine er bestemt på sit højeste! Jeg er helt opslugt af det, og gennemser flere gange reklamerne efter espressomaskiner. Men jeg synes nu stadig, at det er ekstremt svært at skabe sig et anvendeligt overblik, så skriv eller mail endelig, hvis du lægger inde med kløgtige tips og tricks omkring køb af en espressomaskine!