I dag har vi endelig fundet frem til en god fodboldefterskole til vores ældste datter!

Til august tager min højtelskede datter på fodbold efterskole [http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold]… Vi er alle begejstrede på hendes vegne, men jeg må dog alligevel ærligt sige, at det samtidig kommer til at være sørgmodigt. Hun er det allerførste barn, der bor væk hjemmefra, og vi skal ihærdigt vænne os til at vi ik vil se hende i dagligdagen! Det har virkelig længe været hendes drøm at blive optaget på en fodbold efterskole, af den grund, at hun holder af fodbold! Hun har på sinde at kunne forbedre evnerne ved at spille meget efterskole fodbold, af den grund, at hun lægger inde med en drøm om at blive en dygtig fodboldspiller… Vi har af den grund kun valgt hendes efterskole ud fra det ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, som kunne offerere en betydelig mængde efterskole fodbold! & selvfølgelig var det en fodboldefterskole, som er anerkendt for netop deres kompetente fodboldtræning!

Dengang da vi valgte hendes efterskole følte vi, at der var kollosalt længe til! Og nu er der grunden ik lang tid til, at hun for et lille år hiver teltpælene op… Så vi har egentlig haft noget tid til at forlige os med virkeligheden, men jeg syntes ik desto mindre, at det bliver trist ik´ at kysse hende godnat. Men sideløbende hermed er jeg jo absolut rigtig oppe og køre på hendes vegne, jeg er overhovedet ikke usikker på, at hun vil få et fedt ophold på fodbold efterskole… Jeg gik tilmed selv på en fodboldefterskole, da jeg havde hendes alder, og jeg havde et sjovt år! Mit år på fodbold efterskole er så absolut et år, jeg hver dag tænker tilbage på! Så jeg forsøger at huske Kristine på, at hun skal være bevidst om at sætte pris på efterskoleopholdet, imens hun er der, for på ingen tid, er året omme. Jeg erindrer med tydelighed, at jeg syntes, at det efterskole år gik meget hurtigt. Jeg er stolt over, at hun tager sin fodbold alvorligt, så selvfølgelig skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men samtidig hermed skal hun være bevidst om at hellige sig det sociale også!