I de tilfælde, at vi rejser fra Aalborg sparer vi tid…

Siden jeg var en rolling, har det at drage ud i verden været min passion. Derfor kan jeg uden tvivl forstå dét kloge ordspil: at rejse er at leve! Jeg er jævnligt væk hjemmefra i længere tid, de gange jeg tager afsted på en af de der langtidsrejser. Jeg indretter altid mine ferierejser sådan, at jeg kommer hjem med flest mulige strabadser i bagagen. Det forårsager, at skemaet evig og altid er propfyldt, fordi jeg efterstræber at nå at opleve så mange nye ting, som er realiserbart. Når jeg rejser fra Aalborg & rejser til USA for eksempel, kan jeg føle allerede dagene op til, at jeg glæder mig! Og hele forspillet med at tilrettelægge og bestille de forstående langtidsrejser er ovenud fortrinligt… Jeg sørger derfor altid for at bestille vores ferierejser i god tid, da så får jeg mange måneder, hvor jeg kan se frem til alle de formidable prøvelser, som venter mig!

Igennem tiden har jeg udforsket utallige nationer. Mit øjemed er at nå at rejse rundt i samtlige af verdens kulturer. Og jeg stræber efter at blive ved med at rejse jorden tynd, netop indtil jeg ikke længere er ved mine fulde fem. Dét er ikke spor vanskeligt, såfremt børnene & jeg rejser fra Aalborg og rejser til USA for eksempel, fordi flyvepladsen er lokaliseret tæt på mig. Så er det min rutine at tage af sted i fornuftig tid, inden mit fly skal afgå, fordi der eksisterer ik nogen ting mere forfærdeligt end at være sent på den. Når vi eksempelvis rejser til USA og rejser fra Aalborg lufthavn, er jeg informeret om, at man som rejsende er nødsaget til at være der mindst 3 timer før. Jeg har oplevet flere langtidsrejser, at jeg kan nedfælde fremgangsmåderne minutiøst. Jeg er så bekendt med at rejse, hvilket kan forklares med, at jeg har været på flere ferierejser, af den grund er jeg altid vidende om, hvad som jeg kan forvente at konfronteres med i en lufthavn. Mit nye eventyr lægger forude, når manden & jeg atter engang rejser til USA. Denne rejse er sammen med hele vores familie, vi rejser fra Aalborg lufthavn på tirsdag…