I det tilfælde at din virksomhed vil transportere varer, er det helt sikkert bedst med plastpaller

På såvel træemballage såsom europaller som plastpaller ses der i indlægget her. Alt afhængig af godset ogtransportmetoden, er det jo ikke alle typer af paller, der er tilstrækkelige. At naturen nyder godt af europallerne, bliver en af de største gode ved træemballage. Brug af træemballage nedsætter udledningen af kuldioxid forbundet med godstransport med helt op til 30 %, kommer tilmed desuden. Af den grund, at de kan genbruges af op til flere omgange, uden at kvaliteten daler, har europallerne nemlig en ekstremt høj nytteværdi som returpaller.

Plastpaller produceres derimod normalt som paller til engangsbrug af den årsag, at de ej er lige så robuste som europallerne. De besidder endvidere det fortrin, at plastpaller i modsætning til træemballage ej ændres af vind og vejr, eftersom det vil sige, at de under hele fragtforløbet har den samme vægt og massefylde, uanset hvorvidt det står ned i stænger, eller der er sol. Plastpaller fremstilles faktisk af en slags plast, der er 100 % genanvendeligt. Der er heller ikke behov for, at du udelader miljøhensyn, kun fordi du vælger plastpaller. Til gengæld er de betydeligt lettere, og derfor passer de fantastisk godt til flytransport, hvor den tilladte totalvægt er fast.

Hvorvidt det er europaller eller plastpaller, der bedst egner sig til lige præcis dit behov, er af den årsag hundrede % afhængigt af, hvad du foretrækker. I transportindustrien drejer det sig hovedsageligt om at gøre transportforholdene så gode som i det hele taget muligt, så det fremskrider så simpelt og på samme tid bliver ordnet hurtigst muligt. At benytte de perfekte paller, bliver af den årsag også fantastisk vigtigt af den årsag, at de forskellige slags paller besidder uens styrker.