I det tilfælde at du savner fantastiske persienner, skal du bare besøge os

En moderne, herlig ejendom, har min partner plus jeg lige fået, som ligger utrolig centralt og er i besiddelse af en herlig udsigt. Det virker kort sagt som at sidde i naturen, for parcelhuset har kæmpe ruder, der resulterer en del sollys, med de hvide vægge og det skinnende trægulv. Uheldigt nok virker det faktisk en gang i mellem en smule for meget som at sidde i naturen, specielt dersom solen lyser en hel dag. Den slags med at sove længe, det får vi overhovedet ikke lov til, for for det første bliver her mega lyst på vores værelse omkring kl. 7 om morgenen. Dertil får vi kraftig sol ind ad ruderne, så der bliver faktisk ubehageligt meget varme hver sommer.

Derfor har min kæreste såvel som jeg bestemt os for at købe et par fine trepersienner, som er i stand til at skærme for solskinnet samt i tillæg hertil garantere, at naboerne ej er i stand til at se lige ind i soveværelset til enhver tid. Til soveværelset har min mand såvel som jeg brug for helt mørke rullegardiner, som kan lukke samtligt solskin ude. Det er højst sandsynligt ikke særlig vanskeligt, for der fremstilles heldigvis en del persienner til den slags. I køkkenet vil min partner såvel som jeg bare have nogle plissegardiner, som er i stand til at udelukke direkte sollys: de skal ej blive særlig smukke eller mønstrede. Det hårde vil blive at blive enige om rullegardiner til stuen. Et par elegante, beige lamellgardiner, måske med et fint blomstermønster ønsker jeg mig, således at her stadigvæk lukkes lys indenfor dog uden at naboerne er i stand til at kigge ind. Trepersienner eller rullegardiner i mange kulører, ønsker min mand sig derimod, sådan at her kommer noget glæde i vores stue.

Kun tiden vil vise, hvilke former for lamellgardiner min kæreste såvel som jeg ender med at købe.