I det tilfælde at I vil importere varer, bliver det faktisk praktisk med plastpaller

Det her indlæg ser både på træemballage {www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31} som for eksempel europaller og plastpaller. Alt afhængig af varerne og selve transportmåden, er det jo ikke alle typer af paller, der er lige brugbare. Den største fordel ved træemballage er, at miljøet har gavn af europaller. Tilmed kan det desuden medregnes, at varetransportering med træemballage kan nedbringe kuldioxidmængden sammenkædet med godstransport med op til 30 %. Europallerne har nemlig en høj brugsværdi som returpaller af den årsag, at de kan bruges på mange fragter, uden at den gode kvalitet daler.

Derimod benyttes plastpaller typisk som paller til engangsbrug, fordi de ej er lige så holdbare som europallerne. De har på samme tid det fortrin, at plastpaller i modsætning til træemballage ej bliver mærket af vejrguderne, da det er lig med, at de altid vejer det samme og har samme rumfang, uagtet hvad enten det regner, eller solen skinner. Gode plastpaller manifaktureres simpelthen af sprøjtestøbt plast, der er 100 procent genanvendeligt. Det er herudover ej nødvendigt, at du går på kompromis med naturvenlighed, udelukkende fordi du foretrækker plastpaller frem for europaller. Til gengæld vejer de betragteligt mindre, og de er derfor et oplagt valg til lufttransport, hvor der er begrænsninger på den tilladte godsvægt.

Er det plastpaller eller europaller, der bedst egner sig til dit dit behov? Dét er 100 % styret af dig selv. I fragtindustrien går jobbet hovedsageligt ud på at forbedre fragtvilkårene, så processen både glider så ubesværligt og bliver færdiggjort hurtigst muligt. Af den årsag er det også utroligt betydningsfuldt at købe de rigtige paller, da hver enkelt palletype råder over forskellige fortrin.