Jeg anerkender min fremragende røgalarm, jeg har

Det var tilfældet en nat, at en larmende tone overdøvede alt andet. Min umiddelbare impuls lød, at det var meget generende, for jeg var udkørt, og kunne kun tænke på at slappe af. Efterfølgende slår det mig, at det er min aktive røgalarm, der er blevet aktiv. Endnu engang er min første indskydelse ikke at skrige, til trods for en brugbar røgalarm er designet til at udfylde den funktion at varsko om snarlig fare. Min intuitive tanke var dog: den røgalarm er ekstrem træls!

Det bliver klart for mig, at den gode røgalarm lutter er færdig, da jeg med lynets fart kan se, at det ikke er en brand, som har startet den dens debut. Det er letfatteligt et velbehag at finde ud af, at min røgalarm blot gik i gang ved en brist. Uanset dette bliver min røgalarm ved med at være generende. Røgalarmer {www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html} er selvfølgelig skabt således, at de ikke lige kan slukkes. Røgalarmer er udformet til verdens ende at være påpasselig. Da jeg erkender, at min røgalarm er gået i gang, på grund af den skal bruge batteri, er min fornøjelse indledningsvis overvældende. Da jeg direkte der efter bliver klar over, at røgalarmer er designet sådan, at dens larm ikke slukkes, når batteriet fjernes, sanser jeg mig en smule udmattet.

Det er snildt begribeligt for mig det snedige i således, som røgalarmer er designet. På samme tid kan jeg ikke fortrænge, på hvilken måde min røgalarm ramponerede halvdelen af natten! Jeg kunne rent ud sagt ikke afbryde min røgalarm, til trods for gentagne brave eksperimenter. Den dag i dag er jeg selvfølgelig begunstiget over, at der ikke var ildebrand i mit opholdssted, desuden er jeg oppe over, hvor fantastisk røgalarmer er produceret…