Jeg elsker bare at være iklædt 80’er tøj plus også gerne 80’er kostumer plus 80’er udklædning

Jeg er ret begejstret for mit 80’er tøj samt 80’er udklædning/80’er kostumer. Lille jeg holder så vildt af det, at moi reelt shopper en del af undertegnedes 80’er tøj iblandt 80’er udklædning samt 80’er kostumer ved web udklædningsforretninger. De forhandler ofte neonfarvede egnede assesories som for eksempel strømpebukser, hot pants og benvarmere.

Jeg udlever ofte min trang til 80’er tøj og har naturligvis fra tid til anden indbudt til selskab med temaet 80’er kostumer, 80’ tøj og 80’er udklædning . Undertegnede er bestemt ikke alene om min passion. Min to år ældre søs er lige sådan – at undertegnede har det fra Ida-Rose, at glade mig elsker 80’er tøj, idet hun igennem store dele af hendes gymnasietid har gået med 80’er kostumer samt 80’er udklædning såvel til fester som til hverdag. Nogle gange i total 80’er udklædning dog ind imellem blot med anvendelse af enkelt tilbehør.

Stilen fra 80’erne med piger på rulleskøfter og rigeligt med fave knuselsker jeg. Det virker sådan en kontrast, hvis alle er kun i monokrom, så trækker undertegnede i 80’er tøj med rigeligt med farver. Veninderne har sagt at mine gevandter ser ud som 80’er udklædning – og det er ofte også 80’er kostumer, moi anvender, som følge af at de har billige prisniveauer og de er et dejligt alternativ til at benytte butikker med genbrug, der sjældent tilbyder lødigt 80’er tøj. Det er dejligt nemt at indkøbe undertegnedes 80’er kostumer i en netshop og de fragte tilbehør og tøj måske næste dag. Og har jeg lyst til at prøve andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så sælger de nemlig andet kluns med referencer fra flere perioder. De har også virkelig mange glimrende festkjoler, som veninderne synes er pæne. Flere af mine frøkener har modsat også på egen hånd noget 80’er udklædning som eksempelvis knækarmbånd + sjove uv-briller, så min stil med 80’er tøj smitter langsomt af.