Jeg er mest sejeste til at videresælge elevatorer til meget skeptiske shoppere!!

Hurra, jeg lægger inde med en nyhed til jer. Nu ska det FINALLY være… Jeg har båret rundt på den her hemmelighed længe, men nu skal i få den at høre! Jeg har bestemt mig for at blive selvstændig… Jeg skal til at sælge elevatorer! Det lyder eventuelt lige umiddelbart ret så kedeligt at ville arbejde m. elevator salg, men det er ik desto mindre, hvad jeg ska! I ville bli’ helt vildt overraskede, der er mange penge i elevator salg. Jeg beder til at kunne sælge en speciel elevator til ejerforening, & så vil jeg ligeledes sælge en smuk elevator til andelsforening!! Lige nøjagtig disse to typer elevator salg er der nemlig bare ekstra mange dollars i, i hvert fald i forhold til, såfremt man sælger elevatorer til husejere, som aldrig nogensinde gider købe noget ekstra udstur…

Det er ikke nyt for mig at arbejde med elevator salg. Dét gjorde jeg på min seneste arbejds-plads!! Jeg var en fantastisk sælger, & vidste bare altid, hvilken form for elevator de forskellige handlende havde brug for…! Men så gik det desværre sådan, at virksomheden drejede nøglen om.. & så blev alle medarbejderne self. fyret. Den tid var forfærdelig. Jeg havde det virkelig forfærdeligt, & måtte osse besøge en terapeut for at få traumet talt igennem… Jeg er overbevist om, at det var fordi, at fyringen kom som et giga chok… Jeg var overhovedet ikke mentalt forberedt på afskedigelsen. Men nu om stunder er jeg ovenpå igen, og klar til at sælge en masse elevatorer… Jeg har lånt knaster i Danske Bank, & har fundet mine forretnings lokaler, så nu mangler jeg bare nogle kunder!! Af den årsag vælger jeg nu at fortælle dette på min hjemmeside – jeg håber nemlig at i vil sprede budskabet for mig! I ska fortælle alle i møder, at i har hørt om en meget dygtig forhandler af de billigste elevatorer… & det må I gerne sige til dem!