Jeg er rigtigt glad for virksomhedens lønservice

Hvis man er ejerinde af selvstændig virksomhed, er det ekstremt vigtigt med en kompetent lønservice. For nylig har jeg gået i luften med mit eget selskab som har flere hyrede. Til alt held har jeg fundet en super løn-samarbejdspartner. Det her er et firma som tilbyder lønservice, samt giver varetagelse af løn, tid, projekter, produktion/job samt vores medarbejdere. Hver eneste gang oplever jeg at det er kompetente og humørfyldte mennesker, som tager hånd om min virksomheds lønservice foruden at de tager sig af de omkringliggende opgaver.

Ud over at klare mit firmas lønservice, klarer de også alt, der omhandler vores registrering af tid. Det vil nærmere bestemt sige, at de anmærker samtlige funktioner når det gælder fravær, fleks, overtid, forhandlinger og opfølgning. Indtil videre har vi hovedsageligt behov og brug for kun helt almindelig lønservice, fordi jeg bare har ansat fire medarbejdere ansat. Dog på den tid vores virksomhed er endt med at være gigantiskt, er det i den grad kanon smart, at den individuelle person alene kan tjekke i netværket og herfra registrere sygedage samt se sin lønninger, feriedagene osv. Derfor føler jeg mig over fornøjet med vores samarbejdspartner i relation til lønservice, da jeg personligt øjner enorme gunstige muligheder såvel pt. som fremover.

Op til nu føler jeg mig uden tvivl lykkelig for valget, og det uanset, at vi blot har anvendt dem i forholdsvis kort tid. Jeg kan sådan set fornemme, at netop her er der tale om lønservice med super solid kaliber. Jeg eller de ansatte skal på ingen måde være bekymrede for om de trælse, administrationsmæssige opgaver føres ud i livet. Og er der et eller andet, vi ikke er sikre på, så tilbyder de i tillæg til lønservice ydermere grundig og ordentlig briefing.