Jeg fandt et ret optimalt konsulenthus til min afdeling – og du burde også finde én

At man hurtigt er i stand til at erhverve ny viden alt taget i betragtning, erfarede jeg for nylig, selvom jeg har været CEO i mange årtier, og egentlig føler mig meget kompetent samt succesfuld. At vælge de bedste medarbejdere derude, samt selv træffe hver enkel person inden en beslutning blev truffet, har jeg så længe jeg husker været utrolig grundig med. At være på god fod med samtlige af mine medarbejdere plus vide alles fornavne, uanset hvor succesrig min virksomhed bliver, er af stor betydning for mig. Alligevel fik jeg for nylig erfaret, at der kan være anderledes valg, der virker mere praktiske i en hård økonomisk tid, hvor det kan blive problematisk at beholde alle ansatte.

Jeg prøvede derfor at hyre IT konsulenter - www.prodata.dk – fra et konsulent firma, for jeg var ej i stand til at ansætte en scrum master på fuldtid. Erfarne såvel som pålidelige medarbejdere, som kun er i firmaet i de måneder, de behøves, kan man således hyre. Det er egentlig muligt at benytte nøjagtig den scrum master, man skal bruge, så såfremt du nogle gange f.eks. mangler IT konsulenter, skal du ej hyre én fuldtid, som du så ej helt kan benytte om nogle måneder. Du ender med den kompetence, du savner, præcis når du har brug for den, samt du undgår adskillige jobsamtaler plus sparer meget tid.