Jeg fik endelig valgt at finde en frankeringsmaskine til mit kontor

For præcis 9 måneder siden etablerede jeg min egen gesjæft, & forretningen har så småt vokset sig større. At vi nu sender meget mere post end firmaet gjorde i opstartsfasen, har det som jeg akkurat bekendtgjorde, bevirket. At spendere dyrebar tid på at sætte frimærker på breve, virker jo dumt!

Det er muligvis sikkert, at det følgende ik vil interessere Jer synderligt! Jeg har fundet ud af, at man med bistand fra en frankeringsmaskine (danastar.dk) har mulighed for at spare virkelig meget arbejdstid. Og jeg har akkurat nu truffet den bestemmelse, at jeg skal spendere en stor del af budgettet på en frankeringsmaskine til min nystartede virksomhed.

Jeg har prøvet at skabe mig et overblik over markedet, men jeg har overhovedet ej taget et valg. Men problemstillingen lyder, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal spendere gysser på. At the top of my head vil jeg besøge en hjemlig distributør, fordi det i så fald vil være meget nemmere at beskrive omstændighederne, hvis jeg støder på repareringer. Der findes både danske & franske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg besidder ikke kompetencerne til at vurdere, i hvilken forretning det ville være mest kløgtigt at lægge sine penge. At de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner koster mindre end de danske, har jeg samtidig oplevet. & som just forklaret, er jeg selvstændig med en ny gesjæft, som præcist lige kører rundt.

Men ikke desto mindre er sagen den, at jeg har forstået, hvor moderne sådan en frankeringsmaskine er! Det vil være smart med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede skal løbe stærkt, især i mit nyligt etablerede firma, hvor vi indtil videre alene er få ansatte. Så vi er hver og en enige om at bruge moneter på en frankeringsmaskine. Så af den årsag er det essentielt, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men begribeligvis spiller kvalitet oveni ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Af den grund: jeg ville elske tiptop råd til en ret billig og god frankeringsmaskine! Jeg ser frem til, at I formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som matcher mit krav. Det var altså nu, hvad nogen absolut vil kalde et lille smule kedeligt blogindlæg vedr. frankeringsmaskiner!