Jeg har heldigvis fundet et styk carport mig og gemalen kan se mig selv have – Carporte i træ/træcarporte

Jeg og herren er jo rykket i parcelhus, og dermed overvejer praktiske jeg i den forbindelse, hvis mig og gemalen giver hinanden et styks garage. Valget er faldet på ét af de adskillige graciøse træcarporte man kan få. Denne sag er mig og gemalen gudskelog enige om heldigvis ligesindede. Undertegnede kiggede reelt på diverse garager i en længere periode & jeg fremsøgte i første omgang nogle simpelthen afskyeligt frastødende eksemplarer, som ik matcher til den gamle villa. Men så kom jeg frem til at vi kan vælge carporte i træ, som bare er temmelig enkle. Moi mener ganske enkelt at de virker flotte.

Mig og husbonden vil ud at kigge på træcarporte grundet i at jeg tænker, det er træls at mangle et skur, hvor jeg kan trille racercyklen ind, i perioder hvor vejret er frostvejr . Samtidig med, at Otto godt kunne bruge at få en af de hensigtsmæssige carporte i træ der giver beskyttelse af spanden klart nok, men endvidere til placering værktøj, tilbehør til bilen og maling og andet i den dur.

Nu må herren og mig blot blive enige omkring nuance plus størrelse, da carporte i træ opstår i mange variationer. Herren vil have en af de neutrale træcarporte, i mens undertegnede vil nok foretrække træcarporte i fede farver, der enten er eller matcher til bungalowen.