Jeg har ret så længe været fascineret af at jobbe med lønadministration – hvorfor kan jeg ikke forklare.

Tiden er inde til at indvie jer i endnu en del af mit ”Personal Life”… Præcis ligesom adskillige andre folk, blev jeg ulykkeligvis påvirket af ”Budget Cuts” på mit forhenværende arbejde… Virksomheden havde ik fået afhændet dét, de havde sat sin lid til, & som konsekvens kunne de ikke komme udenom at afskedige kollegaer. Én af dem blev ulyksagligvis lille mig… Mit humør røg på jorden… Jeg var rigtig lyksaglig for lige nøjagtig det job! Jeg arbejdede indenfor lønadministration - www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx – og lønservice - www.dkls.dk – i administrationen… Jeg har i nitten år jobbet med lønadministration og lønservice i mange forskellige private virksomheder, men lige netop dét omtalte arbejde var i stand til at tilbyde mig noget komplet specielt… Derfor var det med en sten i hjertet, at jeg med tiden måtte indse, at de ik’ havde brug for mig… Jeg kunne rigtig godt lide at møde det sted, ik’ mindst p.g.a. de dejlige kollegaer. Vi var en virkelig lille trofast arbejdsgruppe på det kontor, hvor jeg holdte til, & det fungerede temmelig fortrinligt!! For i og med, vi ik’ var så mange, lærte vi hinanden at kende!

Den allerværste tid er om ik længe et kapitel, jeg kan lægge bag mig… Men jeg ville ikke tale sandt, såfremt jeg berettede, at denne afskedigelse ik ændrede noget inde i mig… For det gjorde den overdrevent meget, & jeg reagerede ret så mere voldsomt end de fleste. Men med tiden er min følelse af frustration blevet væsentlig mindre, og jeg føler mig lige om lidt moden til at kigge efter et nyt arbejde… Jeg ønsker at arbejde inden for det samme arbejdsfelt, med enten lønadministration eller lønservice!! Men dermed ikke sagt, at jeg ik er villig til at godtage et job, hvor jeg ej kommer til at arbejde med lønadministration eller lønservice. For mere end noget andet, vil jeg jo i grunden bare ovenud gerne bestride et arbejde… Jeg ønsker blot at komme tilbage på jobmarkedet. Så i realiteten betyder selve jobbet ikke så meget lige for tiden.