Jeg og manden skal bruge båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive til haveprojektet

Til arbejdet i haven får vi brug for båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive. Det er værktøj, som kan skære alle træsorter og desuden i nogle metaller. Skæreskiver kan fx booste vores vinkelsliber til at skære klinker, metal, plast og sten. Som følge af det er skrubskive, skæreskiver og båndsavklinger om ik så længe relevant.

For tiden frisker vi terrassen og haven gevaldigt op, og vi gennemtænker blandt andet at opsætte højbede og jobbe på vores terrasse. Min mand & jeg har i den forbindelse fundet frem til, at skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver er relevant, imens jeg og ham skal skære i havens fliser, beton, sten og granit. Sådan en skrubskive virker nemt til at rengøre terrassens grimme terrassefliser til den nye patio. Win win.

Det bli’r meget dejligt at påbegynde med båndsavklinger, skrubskive og skæreskiver og rette vores uordentlige have op. Baghaven kan ganske enkelt have glæde af de rigtige maskiner, og med det i mente bliver det ideelt at få fundet skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver og påbegynde projektet.