Jeg spekulerer over at deltage i rigeligt med ultralydsscanninger ved speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Undertegnede er gravid men forløbet har været ustadigt, derfor planlægger jeg at gå ved en gynækolog klinik Fyn til ekstra ultralydsscanninger. Siden vi først smed minipillerne gik der mere end to år med barnløshed, og vores praktiserende læge var begyndt at foreslå at råde os til speciallæge klinik Fyn til behandling. På daværende tidspunkt søgte jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og læste bl.a. om gynækolog Niels Lund der er en praxis tæt på, hvor vi har hus i Middelfart.

Vi blev gravide og det udslettede alle vores grublerier om ægløsninger og sædkvalitet. Men pludselig oplevede jeg at få blødninger og smerter. Jeg blev henvist fra den praktiserende læge til gynækolog klinik Fyn, men lægerne kunne ikke stille noget op. Da jeg var fire måneder henne, fik jeg en ufrivillig abort. Jeg og manden forsøgte ikke at blive slået fuldstændigt omkuld, men der var en periode, hvor vi var triste og i smerte som følge af vores tabte lille barn, som Anders og jeg havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Her et halvt år efter er jeg så gravid igen. Den praktiserende læge tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra tjek på mig, så hendes kollega vil visitere mig direkte til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv ledt i den gammeldags telefonbog og har igen faldet over blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne være ved en praksis som fx gynækolog Niels Lund og få foretaget yderligere scanninger og blive fulgt, hvilket kan gøre mig tryg under forløbet, og speciallægerne kan støtte, såfremt der også denne gang opstår komplikationer. vi tror at sådan en tilføjet beroligelse af sig selv kan være gavnligt.