Jeg synes, at der let kommer stenslag i min bils forrude

Den anden dag da jeg kørte på E45, fik jeg et stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/ – i bilens forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/ – . Det var temmelig ærgerligt, af den grund at jeg allerede just har haft min bil på værksted, men nu skal jeg have det endnu en gang. Dog tager det gudskelov ej ret lang tid, bare omkring 30 minutter. Yderligere mener jeg, at vi har en forsikring til bilen, der inkluderer glasskader, dog er jeg i tvivl, derfor skal jeg lige høre min kæreste. Under alle omstændigheder vil det sige, at udbedringen af det førnævnte stenslag i bilens forrude vil være gratis, bortset fra hvis vi er nødsagede til at give et beløb for selvrisikoen til forsikringsselskabet.

Det er et temmelig stort stenslag, så gad vide, om stenslaget egentlig nødvendiggør en udskiftning af hele forruden. Det håber jeg ikke, grundet at det nok vil komme til at vare endnu længere tid, og det vil også blive mere dyrt for os, såfremt vi altså selv kommer til at betale for det. Egentlig synes jeg, at bilens forrude generelt hurtigt får stenslag. Kan en forrude være af mere ringe kvalitet end andre forruder? I har sikkert allerede fornemmet, at jeg ej har så meget forstand på biler. Men det er altså også mest mænds interesse og ikke kvinders, så jeg er undskyldt. Jeg går mest op i, om vores bil er flot.