Jubii, min datter skal bo på efterskole i 8 klasse…

Desværre har vores lille pus ik’ brudt sig om at være i sin folkeskole-klasse… Der har længe været en dårlig social dynamik… & desværre har han været offer for mobning… Det har i den grad været mega trist! Jeg har været opslugt af tårer, og dét har han helt bestemt ligeledes været… Vi har nu endelig fundet frem til alle tiders løsning på vores problem. Vi har afgjort med hinanden, at han tager på efterskole i 8 klasse. Det er lige om lidt, så han ska’ ik’ holde vejret ret længe endnu. Vi er alle fantastisk begejstrede for denne gode ide… Oprindeligt var det vores rolling, som kom på idéen om efterskole 8. klasse… Og os forældre støttede komplet op om hans forslag, da han indviede os i det, for snart atten måneder siden… Jeg har alene hørt fortrinlige ting om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ bekymret på nogen måde… Der er ikke tvivl om, at det bliver helt igennem fantastisk for ham at komme væk!

Vi har imidlertid det problem, at vi ikke kan beslutte, hvilken efterskole, vi skal vælge! Der er fantastisk mange efterskoler, & jeg har prøvet at danne mig noget overblik, men jeg føler virkelig, at det er svært! Så jeg krydser fingre for, at i har tid til at hjælpe mig med at opspore en dejlig efterskole 8 klasse - www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html, … Jeg har fået fortalt, at det i hvert fald ikke er samtlige efterskoler, der kan tilbyde undervisning til 8. Klasse, så husk på, at det jo altså skal være en efterskole 8. klasse! Som det vigtigste beder vi til gud om at kunne opstøve en efterskole 8. klasse, som offererer violinundervisning… Det holder han af rigtig meget, og det har hjulpet ham enormt meget, når og hvis han har været deprimeret! Af den grund er det et krav, at han kan fortsætte med at forbedre sig…