Kender I sådan en enneagram test ifm den slags karriererådgivning? Rekrutteringsbureau københavn

Mine læsere kender sikkert til at jeg har opnået en fod indenfor hos et stk rekrutteringsbureau københavn. Jeg er spændt på, hvor meget det her kan gøre for mig i min jobsøgning, men stedet har både noget der er kaldet en enneagram test, perspektivet i at blive headhuntet til et job og karriererådgivning. Tit har undertegnede gået og tænkt på at google på ”rekrutteringsbureau københavn”, men samtidig fik jeg det her rekrutteringsbureau rekommanderet af min barndomsveninde. Silje var meget begejstret for stedets karriererådgivning. Hun prøvede også deres enneagram test. En såkaldt Enneagram test er et styks undersøgelse af, hvad for en type personlighed jobsøgeren er. Min barndomsveninde blev vidst hjælperen, som er kendt for at være empatisk og tilpasser sig.

Undertegnede skulle til introduktionen ektion med et styk rekrutteringsbureau københavn og gik samtidig igennem stedets emnneagram test ved min karriererådgivning hos dem. Jeg selv blev udretteren, der er typen der er overbevisende til at nå mål og frustreres over at lave intet skriver sine grænser i glemmebogen og hader at gå og lave ingenting. Den karakteristik passer totalt godt. Det er en forklaring på at jeg har opsøgt det her rekrutteringsbureau københavn og stedets karriererådgivning. Jeg ka’ bestemt ikk’ holde ud at sidde herhjemme og udsende stillingsansøgninger og slet ikke lave noget som helst. Derfor satser jeg at der snarest muligt sker fremskridt på baggrund af bureauets karriererådgivning samt enneagram test, og at der opstår et par arbejdsopgaver. Sker det ikke så ender jeg med at omrokere hele lejligheden i frustration og kedsomhed.