Kostumer: Har du planer om udklædningsfest så husk et godt kostume

Jeg elsker at klæde mig ud. Det er som om, at jeg får endnu mere selvtillid, når jeg hopper i et kostume og leger pirat, zoombie eller den gode eller onde fe. Jeg har vidst arvet glæden for kostumer {http://dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39/} fra mine forældre. Min mor er pædagog og hun har ganske ofte et coolere kostume end fritidshjemsbørnene, når der er udklædningsfest på hendes arbejde. Og min far er alles julemand med tyk mave og det hele.

Skal det være nemt og hurtigt går vi online og finder fulde kostumer, og det kan faktisk være billigere end at købe tøj i HogM. Til tider bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (argh hvordan staver jeg til det) og søger ellers det øvrige i mit klædeskab eller i genneren. Jeg var engang udklædt som pirat med en hvid slidt herreskjorte fra Røde kors, en flaske rom fra barskabet, sorte bukser, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en sørøverpistol fra en kostume butik.

Da jeg var lille var jeg klart nok klædt ud til fastelavn og engang jeg var 7 år, gik jeg med min prinsessekjole og bare tæer hele året. I dag opsøger jeg hver eneste lejlighed og hopper i kostumer til maskeballer, tyrolerfest, halloweenfester, julehygge og selvfølgelig fastelavn. Jeg må se at få mig nogle unger, så jeg har en undskyldning for at tage til endnu flere udklædningsfester.

Min næste fest er med Mad Men 50ér tema. Mit kostume er faktisk klar med nydelig kjole og pumps. Jeg mangler bare en paryk, for mit hår er ikke 1950-er agtigt.