Kursus i personlig planlægning og effektivitet, vennetid + småtravlhed

Kender et par stykker af jer nogen, der har prøvet et såkaldt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Undertegnede har virkelig travlt her i de her måneder beskæftiget med venner, hobbyer og bloggen. Måske lidt for travlt. For jeg kan mærke at jeg misser mit overblik, er dårlig til at vælge hvad jeg burde anvende min tid på og samtidig ender i tidsspildere så som Facebook og Instagram. Der er en del, der kender følelsen. Dog havde jeg ik overvejet, at jeg det er muligt at gøre noget ved det før jeg fik anbefalet et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Sådan et kursus i personlig planlægning lyder da oplagt for undertegnede.

Sandelig om ik min mor Karoline og jeg har tilmeldt os sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Vi har behov for at mestre at sige nej og vide forskellen på ting der er vigtige for os og så tidsrøvere. Det bliver da så godt at få styr på personlig planlægning – det kan jeg have glæde af privat og på job.

Jeg har ikk før sat til personlig planlægning og effektivitet. Men ved research lyder det som om, at du hurtigt kan indhente tiden ved at blive klog på personlig planlægning og blive bedre til at prioritere.