Langt de fleste pigebørn efterstræber frakker fra Okker Gokker, som rollingerne kan hoppe i vandpytter i!

Vores veninde har job i en børnehave som pædagog, & genfortæller tit erfaringer fra hendes daglige liv. Hun har været fastansat i mange år, og besidder af den grund et stærkt kendskab til, til hvilken grad børn & barnealderen har forandret sig. Dét er meningsfuldt at undersøge, hvilken position rollinger har i samfundet, både historisk & nutidigt set. I den nævnte forbindelse er hendes rutiner uundværlige…

Hun genfortæller, hvorledes rollinger i dag foræres megen ret til selvbestemmelse. Hvem har ikke hørt forældre udspørge det søde afkom: Fortrækker du at iklædes sokker skabt af Living Kitzbuhel , http://www.smaahjerter.dk/living-kitzbuhel—de-smarteste-sko-til-boern_1999.html, eller Gro? Rollinger får foræret for mange valg i dag, hvilket risikerer at gøre det lille pus tummelumsk. Børn elsker orden & faste rutiner, men adskillige valgmuligheder, afkom bliver konfronteret med kan ende med at svække dén struktur. Megen forskning bevist, at afkom befinder sig dejligt, så snart deres forældre træffer den beslutning, at de tager på klæder produceret af Okker Gokker , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/okker-gokker_618.html, eller Gro!

Børn må både anerkendes og samtidig høres i disse tider. Tidligere skulle små pus blot ses, men ik’ anerkendes som individer. Nu til dags iklædes vores afkom værdifuldt tøj produceret af Living Kitzbuhel & By Nord , http://www.smaahjerter.dk/sengetoej-fra-by-nord_454.html, , sådan at de kan repræsentere en fejlfri familie. Men ydermere skal de også høres i beslutningsprocesser. & dét betyder, at usandsynligt mange beslutninger ej bliver taget for dem, men til gengæld sammen med børnene. Ideen med at involvere børn engageret i beslutningsprocesser er en accept af børn som individer, men eventuelt kan det ende med, at man som forælder gør rollingerne en en tjeneste, som ikke er et gode. Små pus har godt af håndfaste omstændigheder, og alt for mange valg vedrørende, om børnene i særdeleshed vil i forretninger & prøve klæder syet af Okker Gokker og By Nord, eller om børnene vil rundt i skoven er ik i al evighed dén mest positive teknik til at involvere sine børn på!