Laster: Ham kæresten gør sig i en slags e cigg vätska der hedder five pawns & jeg har bland-selv candy

Undertegnede har i mange uger håbet fra ham kærestens side, om han ik ku’ stoppe med cigaretterne. Kæresten har prøvet et par gange, men det er ganske problemfyldt for kæresten. Nu er vi kommet frem til et kompromis: damp-cigaretter med sådan noget e cigg vätska [http://www.e-bloss.se/e-juice/e-cigg-vatska-blanda-selv/] fra five pawns [http://www.e-bloss.se/e-juice/e-vatska-five-pawns/]. De cigaretter dufter godt nok ret godt.

Så vidt vi har forstået sku’ damp-cigaretter være sundere for helbredet & så hørmer huset ikk mere af cigaretter. Kærestens e-cigarett vätska af mærket five pawns fås med en hel masse smagsindtryk og dufte af fx chokolade. Den slags nyder både jeg og ham virkelig meget. Selvom ham min kæreste kun stod udendøre eller ud af vinduet, så var lugten altid i hans skæg og tøj.

Ham derhjemme har fået forklaret om five pawns e cigg vätska fra hans barndomsven. Det tyder på at være ganske cool, idet min kæreste vidst nok kan selv bestemme hvor meget nikotin han vil have med sådan noget e-cigarett vätska af mærket five pawns. I modsætning til e cigg vätska vil det vel vær’ besværligt at beherske ved brug af nikotin-plastre. Samtidig har han ved røgstop savnet oplevelsen ved at stå med en cigaret. Ved brug af five pawns e cigg vätska sku’ kæresten selv regulere sådan noget med med indholdsstoffer, styrken af nikotin og smage, og gennem brug af five pawns slipper han vidst mange af tobakkens farlige stoffer. Vældigt fint med e-cigarett vätska, idet undertegnede ønsker jo at beholde mn kæreste ved godt helbred så lang tid som overhovedet muligt.

I dag hygger jeg mig med min uvane med mine bland-selv godter fra Føtex og derefter glædes han over hans e cigg vätska. De forskellige behov synes vi er vildt sjovt.