LED lys på min Segway

Jeg er i besiddelse af en Segway, og jeg er glad for at ræse rundt på den i byen. Jeg synes, det er morsomt, og dertil er der flere fordele med det – eksempelvis er du ikke nødt til at holde i en kø på vejene, samt træne, som når du cykler. Jeg fik ideen at tilbygge min Segway vha. noget LED lys her for nylig. Ret fedt kunne det være at sætte LED spot på min Segway, på grund af at jeg kunne køre ture i aftentimerne og oplyse byen med mit LED lys. På grund af det har jeg kigget på varierende LED spot på nettet, og nogle meget cool gule LED lys har jeg opdaget. En kammerat, som er håndværker, har jeg snakket med, og han har sagt ja til at sætte lyset på min Segway. Derforuden foreslog han, at han kunne påsætte musik på min Segway. Ret cool kunne det være. Jeg ser meget frem til at skulle ud at køre en aftentur på Segway’en med LED spot foruden god musik. Mit gæt er, at alle i byen vil blive misundelige, idet de cykler eller sidder i en kø ude på gaden. En Segway, vil du gerne prøve den? Anbefale den kan jeg helt bestemt. Rimelig skægt er det, og det bliver endnu mere underholdende med LED lys såvel som musik!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>