Lige nu er jeg blevet interesseret i at investere i en frankeringsmaskine…

Jeg er ked af det over at skulle kede Jer! Der kommer lige nu, hvad specielle typer koner muligvis ville karakterisere som et ekstremt kedeligt blogindlæg omkring frankeringsmaskiner! Men det forholder sig ikke desto mindre sådan, at kollegaerne og jeg har anerkendt, hvor brugbar sådan en frankeringsmaskine {danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner} er! Og mine ansatte og jeg har lige bestemt, at jeg må spendere nogle penge på en frankeringsmaskine til mit firma. For snart 2 år siden etablerede jeg mit liv som selvstændig, & firmet har overraskende hurtigt fået etableret sig. Hvilket har resulteret i, at vi i dag udsender en stor mængde mere post end gesjæften gjorde i opstartsfasen. Mine ansatte og jeg har anerkendt, at man med assistance fra en frankeringsmaskine kan spare virkelig meget arbejdstid. I særdeleshed i mit nystartede firma, hvor vi stadigvæk bare er få kollegaer tilknyttet, ville det være formidabelt med en frankeringsmaskine, fordi vi allerede har travlt. Og så er det jo virkelig uproduktivt at spendere værdifuld tid på at sætte frimærker på breve! Vi har mere lyst til at bruge tiden på vigtigere ting, og til det formål, køber vi en frankeringsmaskine.

Virksomheden kan absolut ikke afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som vil være den kløgtigste løsning. Jeg har prøvet at skabe mig et overblik over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har bestemt ikke besluttet mig for noget. Jeg ber’ til Gud vedrørende, at I, kære følgere, er i stand til at hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, der passer til vores behov. Der eksisterer både hjemlige og franske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg kan afgøre, i hvilken forretning det vil være mest fantastisk at gå til. Lige umiddelbart vil jeg preferere en hjemlig forhandler, af den grund, at det så vil være virkelig meget lettere at kommunikere, såfremt jeg vil opleve repareringer. Men på den anden side har jeg oplevet, at de udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner koster virkelig meget mindre end de danske. & som just nævnt, er jeg selvstændig med en ny gesjæft, der akkurat lige kører rundt. Så derfor er det essentielt, at jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en fantastisk pris. Men naturligvis spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg beder til, med Jeres hjælp, at være i stand til at lokalisere en frankeringsmaskine, der opfylder begge mine krav…