Lille mig er begyndt på håndbold efterskole

I sommers begyndte moi på en håndbold efterskole {www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold} i Midtjylland. Og efterskoleopholdet bare er bedre end alt jeg havde troet på. Jeg var lidt rastløs når jeg tænkte på, hvordan det måtte blive at bo flere måneder på håndboldefterskole. På det tidspunkt eleverne fra start skulle starte var jeg lidt forlegen. Men vi alle har det absolut på samme måde. Min roomie Ophelia går også til efterskole håndbold, så hun og jeg kan følges ad. Dette gjorde det betryggende da jeg var ny. Nu har jeg primært blevet på knus med dem, som ligsom jeg selv går på håndboldefterskole linjen. Der går over 86 fyre og piger i alt, så vent ikke at man problemfrit kan memorere navne på de unge, du ikke lige læser fag eller træner med.

Lidt om håndboldefterskolen

På min håndbold efterskole er vi tiiidligt op for at ud at løbe Surt! Jeg foretrækker at få morgenmad med dynen i snegletempo. Efter vores tur ude serveres der lækker morgenbuffet. Så skal vi have normal matematik og dansk-undervisning. Om eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Samtlige elever fra håndbold efterskole & de øvrige sports linjer spiser aftensmad klokken 6. Efter maden skal! vi være stille på værelserne en lektietime. Stilletimen er i grunden virkelig bekvemt at være tvunget til en stilletime, hvor du ved at alle slapper af/laver lektier. Karina og jeg aner ikke, hvornår lektierne ellers skulle blive fixet. Resten af vores dag deltager vi i engelsk eller matematik eller træner efterskole håndbold og derefter sker der altid sjov jeg ikke vil misse. Mine venner fremviser billeder, mine venner og jeg holder fra samme gang, vi spiller Twister, slapper af til masser af film, snubler i lancier og i aften har har en af de kloge stiftet en gætteleg. Lektietimen er faktisk den eneste periode, hvor jeg bare laver lektier og slapper af og er alene.