Manden og jeg har fået gysser retur fra SKAT – så derfor skal ham og jeg have ordnet kloakering inklusive tv-inspektion og malerarbejde

Vi har lidt pludseligt erhvervet os et stk. udmærket pengebonus, og det medvirker, at ham og jeg i dag har råd til et over lang tid ventede malerarbejde - http://www.totalerhvervservice.dk/malerarbejde, af facademuren + kameratjek med tv-inspektion - http://www.totalerhvervservice.dk/kloakservice/tv-inspektion, , & der måske er brug for arbejde med kloakering - http://www.totalerhvervservice.dk/kloakservice, ved kolonihavehuset. Begge projekter har vi gået og negligeret i et halvt år, & det er virkelig dejligt langt om længe at kunne indsamle et tilbud og komme i gang.

I kolonihaven har vores kloakering det ikke særligt godt. Vi kan google , hvordan tv-inspektion er et super redskab, når manden og jeg foretrækker at få tjekket tilstanden på vores kloakering. Manden er beklemt ved, hvis der måske kan være sket brud, hvilket kan gøre at kolonihavens kloakering bryder sammen. Det må sådan en tv-inspektion kunne afsløre. Det satser undertegnede på, og så må vi se, om det mulige brud kan ordnet for vores bonus.

Min ven har lige haft ordnet malerarbejde af professionelle malere i sommerhuset, og malerarbejdet er bare blevet flot. Hos os trænger facaden ret meget, og under denne ventetid er vi sandelig blevet ganske samtykkende i farvevalget. Jeg er jo egentligt til et babylyserødt, sødt hus, alt imens Flemming foretrækker et klassisk look med hvidt. Meeen nu har vi skelet til huse på vej af sted til kolonihavehuset, og manden og jeg er begge to vildt begejstrede for de smukke gule facader. Nu vil malerarbejdet for det første farve boligen en fin gul nuance og endvidere vil det pynte facaden og samtidig oven i hatten også befæste facaden, så fremt den slags kan hjælpe. Sådan noget må jeg spørge firmaet om.