Manden og jeg kan sandelig slå et slag for et styk boardmaker i dagligdagen plus 2000-2012 Addendum Bundle samt Dynamic Speaking Pro til dem som har småbørn som bokser med åndelige problemer

Vores dreng har opnået ovenud hævet kvalitet I dagligdagen efter han har fået boardmaker samt medhørende Dynamic Speaking Pro og 2000-2012 Addendum Bundle. Min knægt får det temmelig kompliceret, hvis der kommer omskiftelser i sin gøremål, eller når han ikk’ ved, dét han skal de fremtidige timer, dage og uger. Men ved brug af hans boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle kan vi enkelt fremstille for knægten, dét der skal foregå. Med vores drengs boardmaker kan vi printe månedskalender ud, i mens vores 2000-2012 Addendum Bundle har temmelig mange billedsymboler, som vores søn selv kan aflæse og forstå. Familiens 2000-2012 Addendum Bundle virker blandt andet godt til kognitiv støtte, overblik, struktur og planlægning for vores sønnike.

Kæresten og jeg har tillige super gavn af Dynamic Speaking Pro, som er ganske effektivt til at være behjælpelig med vores sønnikes tale. Anders er liidt forsinket i sin udvikling, men via Dynamic Speaking Pro er vi ret tillidsfulde ved at skulle lade han blive være en del af de andre børn, i det knægten starter i skolen til sommer. nu bruger drengen sin Dynamic Speaking Pro på troldestuen, plus imens Joakim og han gør træning her hos os. Det stimulerer ham super godt.

I det drengen opstarter i skolen tager vi for givet, at sønnike helt sikker vil få hans boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med i folkeskolen. Jeg og kæresten drøftede det med inspektøren på skolen, og hans lærere kender allerede programmerne. Det forkendskab er virkelig betryggende for hans udvikling og evne for at have livsglæde og forstå, de ting der skal foregå i løbet af et styks dag i folkeskolen indeholdende diverse ændringer og/eller afbrydelser. Det er godt med midler som boardmaker, 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro, så fremt man er far eller mor til en autistisk kiddo.