Manden scorer sig en dejlig ac certifiering fordi han har været på et styks svensk ac kurs

Det været en håndful benhårde dage på det sidste. Min mand har til at starte med været af sted på lang weekendrejse med herrelogen, og så var han kun herhjemme en halv dag før han fór afsted på ac utbildning hvilket er et stk svensk kørende arbejdskursus som overdrager ham et styks ac certifiering {http://eduterm.se/kmo/}.

Min husbond har over en længere periode haft savnet for en ac certifiering da han har professionelt arbejde med køleanlæg og aircondition og sådan noget. Som nybagt mor nærede jeg derimod angst for fremtiden i at være ganske alene i først tre dage og derefter fem dage med Viola , som bliver 12 uger på lørdag. Det har føltes anstrengende, men til min redning har hans mor Connie været sød til at komme fordi med god mad og samtidig hjulpet den nybagte mor lidt, hvis jeg har trængt til at blunde og få handlet ind. Undertegnede kan virkelig anbefale et helt super forhold til din mands mor, mens min mand er af sted til ac kurs.

Lille jeg gør mit bedste for at at følge trop med Oles arbejdsdag. Her efter hans ac kurs opfanger jeg, hvordan min mand både har lært om systemer til varmepumper, lært om hvordan han efterlever kyoto-aftalen plus hvordan du fikser driftsproblemer. Så stort et pensum mener jeg må være ret stærkt af sådan et styk ac certifiering/kylteknisk utbildning på tre til fem hverdage. Konklusionen er at det må være så positivt for ham – og vores rådighedsbeløb – at han kunne komme på det ac certifiering/kylteknisk utbildning. Dog er undertegnede virkelig i samme øjemed glædestrålende for at få husbonden med (fin ac certifiering tilbage hos mig og den lille igen. .