Mange forundres: hvorfor er dyrebart børnetøjsbrands som f.eks. Soft Gallery yderst vellidt?

Der bliver i disse tider fortalt en hel del omkring, at barndomsårene som fase er blevet forkortet i gennem historien. Det kan forstås ved, blandt flere ting, at små pus tidligt i deres liv besidder en passion for mærketøj. Mange kender ik’ til flere piger, der ik’ har en interesse i high-end mærker. I ka’ udfritte et arbitrært afkom, og barnet vil kunne snakke om samtlige tøjmærker såsom Soft Gallery (www.smaahjerter.dk/boernetoej/softgallery/pige_334.html) samt The Brand (www.smaahjerter.dk/boernetoej/the-brand_1638.html)

Mange finder det umoralsk at de små pus i endogså tidlig en fase i livet stræber efter så skønne mærker som Atsuyo et Akiko og Rosemunde. For realiteten er, at ik samtlige børn besidder en far, der kan købe så pænt tøj. Det ka’ hyppigt ende med, at sådanne små pus kan blive udsat for mobning, når de andre børn observerer dét. I nogle stater har de ønsket at løsne dette problem ved at introducere en påbudt ensartet beklædning. Dog har det vist sig ik’ at kunne udrydde mobningen. De uddannelsessteder, som har en påbudt uniform, siger nemlig, at børnene også efterfølgende interesserer sig for mærkevarertøj såsom Atsuyo et Akiko samt Rosemunde blandt mange andre!

Dét er naturligvis en del af hverdagens skrappe virkeligheder, at vi alle er kommet til verden lige, men ej født velsignet med uniforme økonomiske rigdomme. Mange socialvidenskabelige forskere ser dét af den grund umoralsk, at vi disciplinerer de små pus til at begære flotte børnetøjsbrands som Soft Gallery og Storksak (www.smaahjerter.dk/smarte-pusletasker-fra-storksak_2007.html). Vi researchere henstiller til, som en alternativ mulighed, at mor og far donerer konstruktive jordnære meninger videre til rollingerne. Dét kunne for eksempel være at forklare rollingerne at skønne på vores jord, samt udlægge for dem en hel del omkring demokrati og loyalitet. Dét er livsindstillinger, som vil gøre vores børn til næstekærlige samfundsborgere, & dét synes jeg er en lærdom, vi kan være stolte af…