Mange mennesker har i en lang periode haft et godt øje til en espressomaskine…

Der er ikke længe til min 26-års fødselsdag, og skal af den årsag om ik længe til at bruge tid på at nedskrive en ønskeseddel! At skrive en ønskeseddel synes jeg faktisk nogen gange kan være lidt nervepirrende. Det er ej altid, at jeg kan finde på noget. & det er jo egentlig meget mærkeligt, af den grund, at dét må være et udtryk for, at europæere lever i en tilværelse, hvor materielle goder ik er knapt. Når vi synes vi mangler noget, køber vi det helt uden tøven, hvilket får den betydning, at der ikke er nogen ønsker efterladt til, når venner og bekendte efterspørger en ønskeliste. Men i år er jeg alligevel sikker på mit ønske; en espressomaskine! Jeg har igennem lang tid haft lyst til at spendere penge på espressomaskiner - http://www.stildesign.dk/, . På en espresso maskine kan vi hjemme i privaten brygge drikke, der smager som på en café. & det er formidabelt at være i stand til at invitere sine venner på kaffe brygget på en espressomaskine. Af den årsag er tiden moden til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af alle perleveninderne. I virkelig lang tid har jeg indset, hvor eftertragtede espresso maskiner er blevet. Adskillige ejer nu en espresso maskine. Og dén kultur har jeg taget til mig.

Men det er absolut alene den rareste del, der er overstået, jeg har endnu ikke bestemt mig for, hvilken espressomaskine, der er mest formidabel! Jeg sætter min lid til, at I skønne med-bloggere brænder for at hjælpe mig med at beslutte dét. Jeg er af den holdning at industrien for espressomaskiner er ekstremt stort. & jeg kan bestemt ikke finde rundt i dén jungle. Jeg føler, at espresso maskiner fås i vanvittigt mange forskellige prisklasser, & jeg forstår ikke, hvor stor en forskel, der er mellem de forskellige brands? Så dét vil jeg meget gerne få hjælp til at få styr på. Den helt store indsats efter den bedste espressomaskine er uden tvivl oppe i omdrejninger! Jeg er vanvittig opslugt af dét, & gennemser flere gange reklamerne efter espressomaskiner. Men jeg synes nu stadig, at det er temmelig svært at danne sig et rigtigt overblik, så kontakt mig endelig, hvis nogen besidder gode råd omkring indkøb af en espressomaskine!