Masser af forskellige trampoliner

Her forleden anskaffede jeg en havetrampolin som gave til min datter, af den årsag at hun fyldte 13 år. Min datter går til springgymnastik og har i flere måneder ønsket sig en stor trampolin (http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx), og da hun så godt kunne tænke sig den, erhvervede jeg den til hende. Hvad gør man ej for at gøre sine børn glade?

Jeg kunne købe trampoliner i flere divergerende størrelser, og jeg valgte den største trampolin, som der var, sådan så min datter har plads til at øve spring på trampolinen. Den havetrampolin, jeg købte, er temmelig dyr, men jeg har sparet sammen til min datters fødselsdagsgave længe, og derfor havde jeg glædeligvis råd til at bruge penge på den. Dog skulle jeg af med flere penge for at kunne få en trampolin, der var udstyret med et net omkring, men det gjorde jeg gerne, således at hun ikke kommer til at skvatte af og komme til skade. Det er uansvarligt at anskaffe trampoliner uden et sikkerhedsnet til særligt yngre børn, efter min mening. Utrolig lykkelig for at have fået en trampolin er min datter. Hun hopper samt øver spring til gymnastik på trampolinen alle dage. Hun har tilmed haft besøg af utallige venner, som har prøvet at hoppe på trampolinen, og min datter og hendes venner har det yderst skægt sammen, når de hopper. Jeg mener helt bestemt, at trampolinen har været alle pengene værd, så jeg kan godt anbefale den til andre forældre, hvis børn godt kunne tænke sig en trampolin.