Med en efterskole folkemusik kan du nyde din kærlighed til folkemusik sammen med en masse talenfulde musikere

Føler du, at du ikke kan finde nok timer til at spille i dagligdagen, fordi du elsker folkemusik så betydeligt? Vil du være i et orkester med unge på din alder, der virker helt så talentfulde plus passionsfyldte som du er? En efterskole jazz, i hvilken du møder talentfulde mennesker fra det meste af landet og modtager undervisning af dygtige såvel som passionerede undervisere, kan du i den situation overveje at tilmelde dig til. Oveni koncentreret undervisning i dit yndlings instrument, har du på en efterskole folkemusik mulighed for at spille i orkester med andre musikere, uafhængigt af hvad for en slags musik, du bedst kan lide. På en efterskole jazz kan du være komplet sikker på, at der er nogen, som har samme smag, men hvis man er opvokset i en lille by kan det forekomme vanskeligt at opsøge andre teenagere med samme musiksmag.

Således at du kan forberede dig til 9. eller tiende klasses eksamen i både tysk, samfundsfag og kemi, lægger vores efterskole folkmusic (http://www.orkesterefterskolen.dk/acoustic%20impro) stor vægt på de boglige fag i tillæg til musikundervisning. Du bør som resultat af dette ubekymret ansøge til en gymnasiel uddannelse, eller en hvilken som helst anden uddannelse, bagefter et ophold på efterskole folkemusik.

Sidst men ikke mindst lærer du at bo sammen med flere unge, og du får mulighed for at danne gode venskaber, der vil holde hele din tilværelse. Vær en dygtigere musiker samt et gladere medmenneske – vælg en efterskole folkemusik.