Med fantastisk aroma plus velsmagende smage er Cosmic Fog E-Liquid let blevet en yndlings blandt e-cigaret tilhængere

Det er Cosmic Fog E-Liquid – her eksisterer blot én enkel e-liquid, der er god nok til mig. I utallige sæsoner har jeg brug e cigs, plus jeg har været tilfreds med de flere muligheder, der eksistrer med hensyn til e væske. At man ikke løber tør for nye sager at prøve, har her til enhver tid været tilstrækkeligt med smagsaromaer til at love. Jeg havde jo nogle yndlings, især tutti-frutti plus pebermynte aroma, men uheldigvis forekom det sig på den måde, at jeg efterfølgende nogle uger uden undtagelse fik nok af enhver aroma. Jeg føler, at her til tider bliver et eller andet syntetisk ved en del af de varierende smage, en ting som man altid får nok af. Heldigvis fandt jeg i sidste ende svaret på samtlige af disse problemer: den moderne Cosmic Fog E-Liquid virker helt sikkert uovertruffen!

Hver eneste smagsvariant fra Cosmic Fog bliver designet af eksperter, så alle dele af smagen bliver analyseret. En smagsaroma, som man uden tvivl aldrig kan få nok af, betyder dette til sidst, at resultatet er. Fx jordbær syltetøj med mandelsmør, sundae is eller cola vingummi – de vælger på samme tid de dejligste smagsblandinger.

Nej tak til syntetisk banan-aroma eller unuanceret pebermynte: vha. Cosmic Fog E-Liquid opnår du en fin og uovertruffen smag som har fuldendte undertoner. Cosmic Fog E-Liquid er en ting, du ikke kan sige nej til, hvis du har brug for et argument til at blive elektronisk cigaret anvender, udover at forbedre din sundhed.