Med specialrengøring og kompetence sikrer vi dig, at dine dødsboer ryddes optimalt

I den skrækkelige situation, at du har mistet din eneste tilbageværende forælder plus er blevet efterladt et hus proppet med adskillige ældre møbler, står du måske? Her er du sandsynligvis alt for nedslået til at tage hånd om deres efterladte dødsbo, for ikke at tale om de mange ejendele, de gamle har ophobet under deres lange liv. Der vil helt sikkert findes enkelte møbler, du gerne vil beholde, plus noget som den afdøde har bestemt skal skænkes til andre personer, men resten foretrækker du at komme af med. Denne virksomhed står klar med en simpel udvej: med vores virksomhed kan dødsboer ryddes, & vi tilbyder dertil specialrengøring oveni.

Idet dødsboer ryddes, bliver ejendelene delt ud til arvinger og sælges på auktion, så du behøver på grund af dette ej holde styr på andet end at lade os vide, på hvilket tidspunkt vores medarbejdere bør gå i gang. Bagefter en specialrengøring bør du føle dig overbevist om, at her næppe findes én nullermand i boligen, og vores medarbejdere kan garantere, at dit dødsbo bliver komplet perfekt til andre lejere.

Idet man netop har mistet en person, som stod en nær, bliver det væsentligt at det hele ikke bliver sværere af, at du også skal have orden på at afbestille deres tjenester og rydde deres kælder. Lad os tage hånd om den specialrengøring, der er nødt til at gøres når dødsboer ryddes, således at du får mulighed for at bevare de lykkelige minder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>