Mig og min klodsethed må få spritny skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas iphone

Nu hændte ulykken endnu engang. Moi plus Elin måtte tage et stk selvportæt i buslinje 150s da vi skulle hjem fra hygge ved Jørgen, & i samme sekund dratter selvsagt iphone (uden skærmbeskyttelse af panzerglass). Og jeg taber jeg den ik kun. Ak nej mobilen op og frontglasset var ganske enkelt ridset, nok på grund af smartphone ikk’ var dækket med skærmbeskyttelse. Var I klar over, at I har mulighed for at påsætte kraftigt skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas til iphone? Ps hvoddan staver man til panzerglass/panserglas iphone? Sådan noget tænkte lille jeg ikke, at du kunne, meeen lille jeg har jeg købt skærmbeskyttelse i panserglas til iphone – Mobilen dukker op med DHL tirsdag.

Smarte mig fandt og bestilte iPhone 3 på en en webside der sælger hårdt pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Jeg vidste overhovedet ikk, at man kan købe panserglas til iphone. Filmen skulle være helt usynligt & endvidere kan den skærmbeskyttelse i panzerglass gøre, hvordan du helt ubekymret kan placere iphonen sammen med diverse værktøj eller nøgler og slippe for gammelt case til at beskytte.

Jeg ku’ også have googlet en kende om reparation mobil, meen moderne jeg vil snarere have et stk dugfrisk panserglas iphone, fordi den telefon undertegnede besad var bare en 3er (blottet for skærmbeskyttelse). Derfor er et styks dugfrisk smartphone & panserglas til iphone vil nok være en hel pæn anbringelse, blandt andet fordi undertegnede lige om lidt flytter til Amsterdam og læse et halvt år hvor jeg foretrækker at kunne være en del af det hele derhjemme med min nye iphone klistret ind i panzerglass skærmbeskyttelse.

Derfor er jeg hujende glad for min bestilling af skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone mobil.