Min bror er blevet partner og skal bortauktionere aeroplan af bl.a. flytypen piper malibu matrix. Så nu skal brormand have pilatus pc12 for sale

Min elskede bror overraskede jeg og min mand endnu engang. Min bror har altid opført sig som en fusentast, og tirsdag har han fortalt mig, hvordan han har købt sig ind som makker i et styk firma med fly, hvor de indkøber og afsætter piper malibu matrix fly og piper malibu for sale. Det er der øjensynligt stakater i, i området han bor i øst for Salt Lake City. Min storebror har selv pilotcertifikat, og manden springer ind i arbejdsfeltet med piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale + piper malibu for sale, hvilket det lyder når man skal fremfinde hans webpage.

Nu starter broder på at plapre om maksimum hastigheder over 395 km/time, og kabineplads. Undertegnede forstår , at piper malibu matrix er rummeligt med 6 passagerpladser, mens etablissementets piper malibu for sale vidst nok har over 9 passagerpladser. Undertegnede vurderer det er pragtfuldt og vanvittigt at kende en brormand der kan søges frem, når jeg som lillesøster googler på piper malibu for sale. Hovsa min storebror har egentligt nævnt, hvordan mig og min mor ikk må Google pilatus pc12 for sale, piper malibu matrix eller piper malibu for sale fordi det forvirrer firmaets trafikstatestik på deres hjemmeside. Aha.

Kenn overvejer vidst også at udvide firmaet vha turistflyveture op med virksomhedens piper malibu matrix. Flyene, som i midlertid først er solgt efter flere uger med søgeordet piper malibu for sale kan tage turister over landskabet. Sej ide. Lillesøster her støtter 100 procent op om drømmen om piper malibu for sale, pilatus pc12 for sale eller piper malibu matrix. Jeg kan ikke andet.