Min elsker forærede mig et anvendeligt pedicure sæt, som jeg glæder mig ret meget til at benytte

Efterfølgende en lang såvel som stressende arbejdsmåned, hvori du ikke på noget tidspunkt havde chancen for at forkæle dig selv samt dit ydre, vil du jo nikke genkendende til fornemmelsen af søvnighed. Det er egentlig en horribel sensation, dersom man ikke har haft en stund til sine ugentlige kropsbehandlinger, fordi det virker betydningsfuldt for en dame at føle sig attraktiv plus sund. Hvis jeg eksempelvis ikke har haft tid til at bruge mit pedicure sæt eller ovenikøbet den månedlige voksbehandling, hader jeg selv. I det tilfælde får jeg følelsen af at være upasset & uklædelig, og det påvirker både mit humør & min selvsikkerhed, som til sidst ulykkeligvis påvirker mit job. Jeg bestemte mig for, at jeg ville tvinge mig selv til at få tiden til disse ting minimum én gang om ugen, dengang det gik op for mig, at dette faktisk var grunden til min glædesløse sindsstemning. Jeg startede med at få mig et pedicure sæt, sådan at jeg nemt samt hurtigt kan male mine tæer uden at forlade hjemmet. Vha. et pedicure sæt vil du godt nok skabe utroligt seje fingernegle, dog øvelse gør mester.

En maskine, som giver anti cellulite massage, købte jeg efterfølgende. Det er ulykkeligvis noget, der rammer de fleste piger, særligt bagefter svangerskab, dog jeg afskyr cellulite. Jeg vil gerne fortælle, at efterfølgende 3 måneders massage så er mine baller blevet væsentligt smukkere, dog jeg troede ej fuldstændig på, hvorvidt jeg faktisk ville være i stand til at mindske min cellulite!