Min familie drømmer kontinuerligt om en langtidsferie sydpå!

Jeg er placeret på min stol og ser ud af de store glasfacader i mit hjem, & sværmer mig væk til udlandet. Regnvejret udenfor er gråligt og kedeligt. Mange ville garanteret ytre, at det er ovenud rammende for vejret i København! Langt de fleste tænker tillige, at vi har været vidne til et kedeligt vejr de sidste par uger. Dét resulterer i, at familien og jeg begejstres af ideen om en langtidsferie {http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie/} et sted hen, hvor der er varmt. Jeg sværmer om, at vi rejser til Thailand {http://www.samson-travel.dk/rejsemaal/thailand/} i den førstkomne uge! Vi holder meget af at opleve nye ting! Og vejret højner absolut familiens længsel efter rejser til Thailand, eller en langtidsferie der kan gå hvor som helst hen. Jeg elsker at udforske verden på alle tænkelige måder; som rygsæksturist, hvor kun fantasien determinerer grænserne for oplevelserne, eller en langtidsferie på en forladt beach, hvor jeg kun bevæger mig fra gæstgiveriet til stranden i uendelgt mange uger… Der er imidlertid en slags rejser, adskillige ej falder på halen over: temarejser {http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/temarejser-med-rejseleder/}! Temarejser benævner jeg dé rejser, hvor alle ting er arrangeret ned til mindste bagatel. Vi er af den overbevisning, at det er virkelig upraktisk kontinuerligt at være afhængig af en stram tidsplan. Således præfererer jeg at forberede mine udlandsturer alene!

Dét er lige ved at være uopnåeligt for mig at afvente med at købe min fremtidige langtidsferie. Jeg kan føle, at jeg vitterligt længes efter at prøve noget nyt. En langtidsferie giver en ny livskraft til de almindelige vaner. Jeg er overbevist om, at vi alle sammen inden for de kommende timer rejser til Thailand! Min mand har i utallige uger drømt om en sådan langtidsferie, & Thailand er mange henførte over. Som mit første gøremål ønsker jeg at rådslå mine dagsordner om en langtidsferie i selskab med familien, og påvirke dem til, at vi rejser til Thailand ved førstkommende lejlighed! I den konneksitet er jeg fuldt bevidst om at overbevise dem om, at vi ik’ investerer penge på en af de forfærdelige temarejser, som jeg på ingen måde har været bjergtagen af.