Min herlige bedre halvdel skal, lige så snart vi flytter, arbejde som elektriker Hellerup!

Såfremt der findes en ting, jeg er i underskud af akkurat nu, så er det nye oplevelser. Jeg er af den mening, at jeg har ønsket om, at der åbenbarer sig endnu ik udforskede græsgange. Min samlever og mig selv har af den grund bestemt os for at vi vil flytte et nyt sted hen. Vi er i går startet på at lede efter mulige grunde, men vi har bestemt ik lagt os fast på noget. Og jeg vil til Jer dejlige med-bloggere pointere, at jeg personligt ej lægger inde med særligt mange mindstekrav i forbindelse med postnummer. Jeg interesserer mig mere for, at hjemmet i sig selv fremstår skønt. Vi har indsvævret feltet til to potentielle steder; Hellerup eller Værløse. Min ægtemand er elektriker, så det væsentligste spørgsmål lyder, om han skal arbejde som elektriker Hellerup [http://farum-inst.dk/elektriker-hellerup] eller elektriker Værløse [http://farum-inst.dk/elektriker-vaerloese]. Jeg vil dybt, at vi flytter et sted hen, hvor der eksisterer de allerbedste chancer for ham. Jeg er husmor, hvilket jeg jo kan være, no matter hvor vi flytter hen! Så det er mere altafgørende, at vi fastslår, om han skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse.

Vi er ekstremt mange, der er vidende om, hvor virkelig meget hans job betyder for min husbond. Han forguder at arbejde som elektriker. Dét er en drengedrøm, som er er virkeliggjort. Så han er værdig til rigtig meget at blive tilbudt et nyt job, som han bryder sig om, ligegyldig, hvor det er henne; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har sammen forsøgt at udforske jobmulighederne som elektriker Hellerup samt som elektriker Værløse. Men vi forsøger at huske på, at jobstilbuddene ej er specielt lette at finde. Så problemfeltet lyder begribeligvis også, hvor meget vi i realiteten selv har mulighed for at bestemme. Såfremt det forholder sig sådan, at et job som elektriker Hellerup bliver tilbudt før end et arbejde som elektriker Værløse, er vi klar til at bygge vores beslutning på det. Det eneste vi har som mindstekriteirum, er et fantastisk hus, hvor hele familien kan udfolde sig. Og så selvfølgelig det just nævnte elektriker job! Så kontakt os hellere en gang for meget end en gang for lidt, hvis I kender til nogen jobs, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse…