Min praktiserende læge rekommanderer et høreapparat efter mit lægetjek her sidste fredag

Det spirede med, at lillemor her syntes folkene på tv-avisen og Bonderøven rent ud sagt mumlede så meget. Senere begyndte ægtemanden at blive ærgerlig fordi, at hans kone ofte ikke besvarede, hvis manden småsnakkede ovre fra entreen eller henne fra køkken-alrummet. Jeg begyndte at neddrosle det, men for pokker jeg ved udmærket godt, at lillemor her burde i gang med at få et stk høreapparat. & gud ske tak og lov er høreapparater » https://dk.hearing.siemens.com, i de her dage virkelig ganske små.

Det er 4 år siden, at Alberte anskaffede høreapparater, og i dag vil hun jo ik være det foruden. Lillemor her er nervøs og spændt på at skulle til dét at skulle finde ud af et høreapparat. Mor her har hørt hvordan lyd bliver anderledes, meeen andre som bruger høreapparater beretter at de ik rigtigt kan uddybe for mig, hvordan det kommer til at være. Dét skal jeg alene leve med samt blive god til at blive vandt til. Mor fortalte for 3 år siden, hvordan hun kunne glemme sit høreapparat helt og aldeles og engang fortrængte at tage det ud før hun var på vej til at dyppe sig på Bellevue. Altså mon undertegnede bliver lige så glemsom.

Undertegnede konverserede først med min læge, som foretog flere tests hvorefter hun sendte moi videre til en klinik. Nu er moi parat til forestillingen om at være nødt til anvende høreapparat og så glæder jeg mig til igen at høre som tidligere med et lille fikst høreapparat.

;in ørelæge ytrer at jeg får en super binaural høreoplevelse når jeg benytter mit dugfriske hørreapparat. A hva’ grublede . Ordet betyder, hvordan jeg ved høreapparater hører godt på begge ører, hvilket bestemt er ganske vigtigt for ens liv.