Min ven er med barn, & begærer således en juniordyne…

Dén kærlige perleveinde skal have et barn for første gang. Slyngveninden er langt henne, & glæder sig overordentlig meget. Hun sludrer ej om andre ting, & veninderne forsøger at acceptere, at vores veninde til evig tid ik’ længere blot er perleveninde, men også vordende mor. Veninderne planlægger vores venindes baby shower, der oprindeligt var en kutyme fra Amerika, men som i disse tider tilmed er ankommet til det danske land. Flere kulturer har fået flere kulturelle mønstre fra amerikanerne gennem mange år…

Til den sammenkomst, jeg skal afholde får den fremtidige forælder foræringer, som er målrettet den fremtidige dagligdag som moder, såsom for eksempelvis babytøj » www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html,, en juniordyne » www.raskerollinger.dk/shop/dyne-og-pude-124c1.html,, & en ammepude (www.raskerollinger.dk/shop/ammepude-163c1.html). Venner og familie er tovholder på koordineringen af arrangementet, og skal af den grund ringe og indbyde kammersjukkerne & onkler og tanter. Arrangørene har tilmed ansvarligheden, for at vi bliver fri for, at hun foræres babytøj, juniordyne og ammepude fra hver enkelt gæst.

Jeg elsker, at vi alle skal nyde aftenen i selskab med vores veninde, hvor vi sammen celebrerer bedstevenindens nærtforstående fødsel. At være forælder er en overjordisk episode, & jeg glæder mig utroligt meget på vores venindens vegne. Vi kender ingenting til babytøj, en juniordyne og hvad en ammepude kan! Så dét bliver interessant at befinde sig på sidelinjen & overvære det største sekund i venindens livsbane. Da der er ingen usikkerhed om, at dét at blive mor og far er dét ypperligste der findes. Og vi har for længst fastlagt, hvad vi tænker at forære hende i gave: vi vil shoppe dét kæreste babytøj, som hun kan forære sit søde afkom. For på en måde, føler vi bare, at det er langt mere interessant at give som gave sammenlignet med en juniordyne & en ammepude.