Mine døtre er nødt til at have splinternyt børnetøj

Jeg bliver nødt til at anskaffe en masse nyt børnetøj til mine døtre, helst noget billigt børnetøj, pga. at jeg måske til næste sommer bliver nødt til at finde nyt tøj endnu en gang…

Inden længe er det sommer, og på grund af det har jeg fundet alt sommertøjet frem til pigerne derhjemme. Da det var varmt for nylig, kunne min pige godt tænke sig at få en sommerkjole på, og der opdagede jeg, at jeg desværre er nødsaget til at anskaffe noget spritnyt børnetøj, hun kunne nemlig overhovedet ikke passe kjolen mere. Jeg fik herefter begge mine døtre til at prøve alt sommertøjet, men næsten intet passede dem, af den grund at de er blevet meget større efter sidste år.

Jeg vil sædvanligt gerne købe noget dyrt børnetøj fra velkendte mærker, fordi kvaliteten tit er bedre, men denne gang vil jeg egentlig gerne bruge penge på noget billigt børnetøj, så det ikke kommer til at blive spildte penge, såfremt mine tøser ej kan passe det næste år. Jeg har været på nettet for at se på børnetøj, hvor jeg fandt en masse billigt børnetøj fra velkendte brands. Et enormt udvalg havde de af tøj til sommeren, som blandt andet toppe, korte bukser og sommerkjoler foruden sandaler og alt muligt andet. Jeg brugte penge på en masse børnetøj, som jeg akkurat har fået med posten, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten ift. de billige priser.