Mit nye forehavende Find Lejebolig – prøver at sætte mig ind i udlejning af bolig/boligudlejning

Den dag jeg moverer fra mit hjem glæder jeg mig resolut til og jeg er altså mere til tanken om boligudlejning - nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret – modsat have en 1-værelses andelsbolig. Med udlejning af bolig - nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje – kommer jeg til at være mere herre over mit liv, plus jeg kan komme ud af lejemålet straks jeg ønsker det, når det er tid til at jeg skal i gang med find lejebolig - nordichousing.dk – og flytte, såfremt jeg f.eks ska’ på uni eller hvis jeg vælger drømmefyren langt fra mig.Lige nu residerer min søster i en andelsbolig i mens hun pendler langt over en time om dagen, da hun ikke kan få den solgt. Det er en historie der er en skyld i hvordan jeg helst vil have udlejning af bolig og når jeg opstartede egen Find Lejebolig gennemsøgning. Jeg har ikke de store ideer om, hvor jeg kan forestille mig selv have min bopæl eller vil læse når vi snakker om tre til fem år. SÅ jeg tænker at udlejning af bolig er absolut at foretrække end at kaste mig ud på andelsboligmarkedet.

Lille mig glæder mig temmelig meget flytte mit lille værelse når min eksamen er overstået, og som følge af det er jeg debutteret med at google boligudlejning, udlejning af bolig & lignende søgeord. Det er lille migs egen idé med projekt Find Lejebolig. Personligt går jeg efter boligudlejning, imens far Villy foretrækker en andel til forældrekøb. Bankrådgiveren har vidst forvisset om det far. Men så må jeg jo have overvejet, præcis hvordan jeg fremover foretrækker at bo. I sammenligning med udlejning af bolig, så ka’ flytning til lejlighed vidst nok udelukkende dække sig ind så fremt man bliver boende i mindst 50 mdr. Og ubestemmelige mig har da ingen ide om hvor jeg vil hen om flere år. Måske ønsker jeg at studere i Horsens og præferere boligudlejning tæt på. Alternativt ku’ jeg søge ind på undervisning, jeg skal find lejebolig og bor.