Moi må bare rekommandere at tage et år væk på håndboldefterskole

I august begyndte lille mig på en håndboldefterskole {http://www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold} . Jeg vil sige at opholdet stikker samtlige forventninger. Forinden var jeg temmelig nervøs ved tanken om, om jeg ville kunne hygge mig med være på håndboldefterskole. Jeg tog af sted og befandt mig lidt forlegen. Men vi alle havde det jo nøjagtigt lige sådan. Min gang-veninde Gertrud går også til efterskole håndbold, så hende og jeg kan træne sammen. Det var betryggende i starten da jeg ik’ kendte nogen. I øjeblikket har jeg primært lært dem at kende, der ligesom jeg selv har valgt håndboldefterskole linien. Skolen har over 86 unge i alt, ja tro ikke at man easy peasy kan huske navnene på de folk, du ikke lige har undervisning eller træner med.

Hverdagen på håndboldefterskolen

På min håndbold efterskole er vi tidligt op .. for at jogge Øv! Hyggejeg vil helst spise yoghurt med min dyne i langsom stil. Derefter anrettes der til gengæld dejlig morgen buffet. Derefter skal vi af sted til almen matematik og dansk-undervisning. Henad timerne fra 14-16 er jeg af sted til efterskole håndbold. Alle af os fra håndbold efterskole og de andre sports linier er til middag klokken 6. Efter det skal vi alle befinde os i værelset en lektietime. Stilletimen er faktisk meget lækkert at være tvunget til en times tid, hvor du ved at vi alle laver lektier og slapper af. Anna og jeg ved ikke, hvornår lektierne ellers skulle blive klaret. Resten af hverdagen er vi til dansk eller engelsk eller træner efterskole håndbold og om aftenen er der altid sjove ting. Folk fremviser dias, mine venner og jeg fejrer føds’dag for én fra samme gang, vi konkurrerer i Ludo, holder gyseraften, øver lancie og pludselig har en af de kloge fundet på en gætteleg. Efter at jeg startede på håndbold efterskole er jeg kun på vores værelse under lektietime eller der spiller Barometret.