Mørke, spritnye sisaltæpper

Splinternye tæpper vil jeg snart få, så sisaltæpper har jeg tænkt mig at bruge penge på. Jeg vil desuden have markise el. persienner ved mit stuevindue, af den årsag at sollyset irriterer mig. Jeg har gardiner lige nu, dog gider jeg ikke at trække dem for, hver gang der er solskin, af den grund at der bliver så sort. Dermed har jeg tænkt mig at have enten persienner eller markise, når jeg skal erhverve sisaltæpper. Jeg kan bare ej bestemme mig for, om nogle persienner eller markise er det bedste valg. Jeg besøgte min kusine for nylig, der havde en markise, som hun er meget begejstret for. Derforuden har hun meget flotte sisaltæpper i stuen, som jeg også godt kunne tænke mig. Jeg tror, at jeg spenderer penge på nogle mørke sisaltæpper, af den grund at de kommer til at stå godt i kontrast ift. min stue, der er utrolig lys. Ifm. markisen & persiennerne, kan jeg sikkert spørge en ekspedient til råds, når jeg også er ude for at købe sisaltæpper. Jeg skal ydermere beslutte mig for, hvilken en slags markise el. persienner som jeg skal erhverve, på grund af at du kan få en stor del vekslende typer. Det er mit håb, at arbejderen i forretningen kan hjælpe mig med valgprocessen. Af den grund at min farfar har meget mere forstand på det end mig, tager jeg ydermere ham med.